2015. június 18., csütörtök

Off topic 1-Miért találkozzatok minél hamarabb?

Egyetlen félmondtattal meg tudnám válaszolni lényegében ezt a kérdést: mert rendkívül könnyű illúziókat kergetni, fájdalmas viszont a koppanás,amikor mégse jön össze. 

Az okostelefon egy hihetetlenül hasznos találmány , azonban számtalan új platformot nyit az emberi kapcsolatokkal való visszaélésre. Mi nők virtuálisan is tudunk erősen kötődni- szép szavakkal és néhány törödő kérdéssel pillanatok alatt le lehet venni minket a lábunkról, jóéjt és jóreggelt üzenetek,csak nekünk készített ( vagy ki tudja) feszítős tükrös szelfik, és mi máris elhisszük,hogy valódi kapocs van köztünk és az illető úriember között- aki könnyen meglehet,hogy 2-3 másik lánynak is elküldi ugyanezeket az édes szavakat.



Régebben több nőt is fűzni magában hordozta a veszélyt,hogy meglát egyik a másikkal kézenfogva a cukrászdában, és rád önti a vörösbort, de manapság csökkent a lebukás veszélye- hiszen ha még nem találkoztatok, akkor nincs jogod követelésekkel élni vele szemben,ugyanakkor nagyon jól elhiteti,hogy köztetek valami különleges van ám! Te jársz a fejében, és nagyon szeretne találkozni,de mostanában olan zűrös minden,sajnálja,hogy már egy hónapja nem ér rá, de ugye nem haragszol? Hiszen ő egész nap csak rád gondol,senki másra!

Az egyik eset, a fent leírt, ha az illető több lánnyal ismerkedik,de még nem tudja,melyik is lenne a legjobb, de ha ki is választ egyet és mégse jön össze, akkor legalább ott van még a tartalék. A másik pedig,aki semmit nem akar, csak visszajelzést, hogy utána aztán kepesztenek a csajok. Semmi önbizalom, és csak az érdekli,milyen reakciót vált ki másokból, hogy milyennek látják a lányok, mennyire alfahím. Ha látja,hogy lankad az érdeklődés, beveti magát megint, meglebegteti a találkozót, majd visszavonul és várja hogy irogass neki.


Persze tudjuk, van olyan élethelyzet hogy tényleg nem ér rá valaki sokáig,de ha egy városban éltek, és 2-3 hét alatt nem talált időt a számodra,akkor jó eséllyel nem is fog. Az,hogy hónapokig lefoglalja a gondolataidat, miközben ő ennyire se képes-nem éri meg,ugye?
Ha tényleg akar találkozni,ha tényleg megfogtad, ő maga fogja javasolni,hogy fussatok össze,nem pedig neked kell folyton szóba hozni.

Hiszen mit nyersz azzal, ha hónapok után mégis rád ér nagy kegyesen? Semmit. Addigra a te fejedben megszületett az ő facebook-profiljából , vagy instagram képeiből felépített idealizált kép- szinte biztos,hogy csalódást fog okozni.
Mindannyian tudjuk,hogy ezek a profilok nem minket tükröznek,hiszen alaposan megszépitjük a valósàgot. Tökéletes sminkkel pózolunk, tökéletes kajákat eszünk, sose fotóznánk le az odaégetett vacsit vagy egy elrontott tusvonalat.  Ugyanez van a férfiaknál is- és ha sokáig nem találkozol valakivel, elképzeled valamilyennek, nem leszel elégedett azzal,amit látsz.

Hogy miért írtam le mindezt? Mert bárcsak ennyi eszem lett volna,bárcsak addig hagytam volna az egészet,amíg lehetett! Ha így teszek, a most követkető #3as történet meg sem történt volna. Minden megváltoztatott,kiábrándult lettem tőle,kishíján elveszett a hitem a szerelemben.
Nemsokára megírom a sztorit,de legyetek türelemmel,  mert igyekszem tényszerű lenni majd, és nem akarok egyetlen apró részletet se kihagyni. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése